Hva er dysgraphia ? Dysgraphia Symptomer


Dysgraphia ( uttales : DIS – graf – ia ) påvirker ca 10% av befolkningen . Dysgraphia er en nevrologisk lidelse , er dysgraphia symptomer preget av manglende evne til å skrive riktig . Dysgraphia faktisk refererer spesifikt til det manglende evne til å utføre operasjoner i håndskrift. Det kan bli beskrevet som en ekstrem problemer med fin – motoriske ferdigheter .

Fine – motoriske ferdigheter er avgjørende for god skriving . Studenter med dysgraphia symptomer kan ha vanskeligheter med de enkleste å skrive oppgaver , deres håndskrift vil knapt være leselig , den skriver vil vises feil , fordreide , har bokstavene i forskjellige størrelser og forskjellig størrelse mellomrom mellom bokstaver . Student ‘s har spesielle vanskeligheter etter en rett linje og holder til en margin . Studenter med dysgraphia synes det er spesielt vondt når du skriver for hånd . Dysgraphia Sjekkliste

Definisjon av Dysgraphia

‘Dysgraphia betyr å ha alvorlige problemer med det skrevne ord, som påvirkes av ekstreme problemer med fin – motoriske ferdigheter – til tross for å ha normal intelligens og evne ” .
av Dr David Cowell & Maria Chivers 2008

Det er svært viktig å erkjenne dysgraphia så snart som mulig , før det virkninger på et barns selvbilde . Akkurat som det ikke er enkelt sett av tegn som karakteriserer alle dyslektikere , synes det ikke å være bare én årsak til dysgraphia . Den tidligere dysgraphia blir diagnostisert , jo lettere er det å sikre at studenten får riktig støtte hjemme , på skolen eller på arbeidsplassen . Selv om det ikke finnes noen kur, kan problemene bli lindres med riktig opplæring.

Disse vanskelighetene ofte gi stor frustrasjon med tanke på at folk med dysgraphia er vanligvis minst gjennomsnittlig intelligens .

Hvor kommer ordet dysgraphia kommer fra?

Dys ” kommer fra det greske ordet som betyr ” vansker med eller fattige » .
‘ Graphia ‘betyr å skrive. Derfor, Dysgraphia betyr ‘ problemer med håndskrift ” .

Resten av dette nettstedet er på engelsk , men kan bli oversatt med Google-verktøylinjen.


hvorfor vente ! – umiddelbar nedlasting

Bok om ” Dysleksi og andre lærevansker – A Parent’s Guide ” (inc. Dyscalculia , Dysgraphia , dyspraksi , ADHD ) .

(Klikk her for å laste ned nå – kun £ 4,00) .

For fullstendig informasjon om denne boken , kan du gå til : Dysleksi – A Parent ‘s Guide.