Lærevansker : Alt For Dysgraphia !


Det Swindon Dysleksi Centre ble grunnlagt i 1991 av Maria Chivers, Som er en internasjonal forfatter på Dysleksi og Spesifikke lærevansker ( SpLDs ) . Den Swindon Dysleksi Centre , slått sammen , med sin søster området ; Dysleksi A2Z løpet av 2009 .

Vi er en svært respektert organisasjon av pedagogisk spesialister som tilbyr service av høy kvalitet til våre kunder. Vi kan tilby kompetanse og informasjon på en rekke områder av særskilte opplæringsbehov .

omfattende informasjon for dysgraphia

På denne delen av nettstedet finner du omfattende informasjon om : Hva er Dysgraphia ; Definisjon av Dysgraphia , Hva er årsaken til Dysgraphia ; Dysgraphia Sjekkliste , Dysgraphia Test , Dysgraphia arbeidsbok ; Dysgraphia hjelpemidler og utstyr ; Dysgraphia Treatment – Hvordan du kan hjelpe ; Programvare for Dysgraphia ; Hjelp og råd og en Dysgraphia boklisten .

Du vil også finne en del på : Ser du etter skoler som spesialiserer seg på Dysleksi / Dysgraphia , psykologer som kan teste for Dysleksi / Dysgraphia ; Dysleksi / Dysgraphia Test sentrene og hvordan du kan finne en ekspert lærer i ditt område .

Resten av dette nettstedet er på engelsk , men kan bli oversatt med Google-verktøylinjen.


hvorfor vente ! – umiddelbar nedlasting

Bok om ” Dysleksi og andre lærevansker – A Parent’s Guide ” (inc. Dyscalculia , Dysgraphia , dyspraksi , ADHD ) .
(Klikk her for å laste ned nå – kun £ 4,00) .

For fullstendig informasjon om denne boken , kan du gå til : Dysleksi – A Parent ‘s Guide.