hva er dyscalculia ( matematiske problemer ) ?Maths_BoardDyscalculia ( uttales : Dis – CAL – qu – Lee -ah ) , er en spesifikk læring problemer i matematikk . I likhet med dysleksi , kan dyscalculia være forårsaket av et visuelt perseptuelle underskudd . Dyscalculia refererer spesifikt til det manglende evne til å utføre operasjoner i matematikk eller aritmetikk . Det kan bli beskrevet som en ekstrem problemer med tall .

Studenter med dyscalculia kan ha vanskeligheter med de enkleste numeriske oppgaver , beregninger og læring rekke fakta som gangetabellen . De forveksler større antall med mindre og har problemer med enkel telling. Studenten kan ofte begynne å svare på et spørsmål og deretter dele i stedet for å legge til eller multiplisere i stedet for å ta vekk – bokstavelig talt glemmer hva de blir bedt om å gjøre.

Det er svært viktig å erkjenne dyscalculia så snart som mulig , før det konsekvenser et barns selvfølelse . Akkurat som det ikke er enkelt sett av tegn som karakteriserer alle dyslektikere , er det ingen årsak til dyscalculia .

hvor kommer ordet dyscalculia kommer fra?

* ‘ Dys kommer fra det greske ordet betyr « problemer med, fattige » .
* ‘ Calculia ‘betyr beregninger .
* Derfor betyr Dyscalculia problemer med beregninger / matematikk.

hva som forårsaker dyscalculia ?

Vi fremdeles ikke vet så mye om denne tilstanden , er det imidlertid anslått * 3 – 6% av befolkningen kan ha det. Rundt 60% av dyslektikere har vansker med dyscalculia . Mye av forskningen er nå skjer , og det er å håpe at de neste årene vil vi begynne å forstå dette litt mer .
Disse faktorene er ofte forsterket av : dårlig behandling, sekvensering ferdigheter og dårlig korttidsminne problemer. De er vanligvis gode på å svare muntlig , men kan ikke fortelle deg hvordan de fikk til svar . Sammen med dysleksi og dysgraphia , i hvilken grad du kan bli berørt av dyscalculia varierer voldsomt i hvert individ.

hvordan kan jeg hjelpe en student med dyscalculia?

Du kan hjelpe en student med dyscalculia ved å bidra til å utvikle sine ferdigheter med sekvensering , plass organisering , fradrag , retningsbestemt bevissthet , punktlighet og strategi . De tidligere er det startet bedre.

* ( Badian , 1999; Gross- Tsur et al . , 1996; Lewis et al . , 1994) .


hvorfor vente ! – umiddelbar nedlasting

Bok om ” Dysleksi og andre lærevansker – A Parent’s Guide ” (inc. Dyscalculia , Dysgraphia , dyspraksi , ADHD ) .

(Klikk her for å laste ned nå – kun £ 4,00) .

For fullstendig informasjon om denne boken , kan du gå til : Dysleksi – A Parent ‘s Guide.