lærevansker : alt for dysleksi !


Det Swindon Dysleksi Centre ble grunnlagt i 1991 av Maria Chivers, Som er en internasjonal forfatter på Dysleksi og Spesifikke lærevansker ( SpLDs ) . Den Swindon Dysleksi Centre , slått sammen , med sin søster området ; Dysleksi A2Z løpet av 2009.

Vi er en svært respektert organisasjon av pedagogisk spesialister som tilbyr service av høy kvalitet til våre kunder. Vi kan tilby kompetanse og informasjon på en rekke områder av særskilte opplæringsbehov .

omfattende informasjon om dysleksi

Lettere01gorgoPå denne delen av nettstedet finner du omfattende informasjon om : Hva er Dysleksi ? ; Definisjon av dysleksi, Hva er årsaken til Dysleksi ; Dysleksi Sjekkliste for spedbarn ; Dysleksi Sjekkliste for barn , voksne Seksjon for Dysleksi ; Dysleksi Voksen Sjekkliste , Dysleksi Test ; Dysleksi Aids Og utstyr; Dysleksi Treatment – Hvordan du kan hjelpe ; Programvare for Dysleksi ; Hjelp og råd og en Dysleksi boklisten .

Du vil også finne en del på : Ser du etter skoler som spesialiserer seg på Dysleksi ; Psykologer som kan teste for Dysleksi ; Dysleksi Test sentrene og hvordan du kan finne en ekspert lærer i ditt område .
mer .

Resten av dette nettstedet er på engelsk , men kan bli oversatt med Google-verktøylinjen.


hvorfor vente ! – umiddelbar nedlasting

Bok om ” Dysleksi og andre lærevansker – A Parent’s Guide ” (inc. Dyscalculia , Dysgraphia , dyspraksi , ADHD )

(Klikk her for å laste ned nå – kun £ 4,00) .

For fullstendig informasjon om denne boken , kan du gå til : Dysleksi – A Parent ‘s Guide.